Brendovi

Brendovi koje zastupamo:

 • Prologic – Brend je pokrenut 2004. godine u Velikoj Britaniji, kao brend usko specijalizovan za šaranski ribolov. Prologic ima ogromnu paletu ribolovačke opreme i pribora koji su namenjeni šaranskom ribolovu. Inače, brend Prologic je deo velike Svendsen Sport grupacije. Svendsen Sport A / S je vodeći evropski dobavljač opreme za sportski ribolov.
 • Saavage GearSavage Gear – Osnivač i dizajner ove kompanije je Mads Grosell, iz Kopenhagena u Danskoj. Iz hobija je počeo da pravi svoje varalice i štapove, koji su prerasli u veliku kompaniju sa međunarodnom reputacijom i distribucijom. Savage Gear je vlasništvo Svendsen Sport A / S koji je vodeći evropski dobavljač opreme za sportski ribolov. 
 • SPRO – SPRO je član Gamakatsu grupe, jedne od vodećih kompanija za ribolovački pribor. SPRO je osnovan davne 1994. kad je Gamakatsu odlučio da je vreme da bolje servisira teritoriju Evrope. Do tada je Gamakatsu pribor (uglavnom udice) prodavan posredstvom distributera širom Evrope.  Kompanija je uvidela da je Evropa potencijalno veliko tržište, pa je Gamakatsu osnovao sopstveni distributivni cenatar Spro NV u Holandiji.
 • STRATEGY -Strategy je kao i SPRO član Gamakatsu grupe napravljen za strastvene ljubitelje šaranskog ribolova. Brend STRATEGY® se bavi razvojem pribora i opreme za šaranski ribolov, dok STRATEGY® BAITS u ponudi ima široku paletu jako kvalitetnih šaranskih mamaca. Strategy poseduje veliki međunarodni tim terenskih šarandžija koji svake godine testira i pravi nove proizvode. Ovo je samo jedan od razloga zašto je ovaj brend stekao poverenje mnogih šarandžija širom sveta.
 • GAMAKATSU – Gamakatsu je osnovan davne 1955. godine od strane Shigekatsu Fujii, vizionara koji je zaslužan sa proizvodnju najkvalitetnijih udica u Japanu. Njegova primena inovativnih tehnika, mašina, materijala, proizvodnih tehnologija zauvek su promenile proizvodnju udica u svetu. Danas je Gamakatsu privatna firma i poznati brend širom sveta.
 •  CRESTA – Inovacija i identitet brenda su veoma važni u ribolovnoj inudstriji. Razvijem kompletno novih proizvoda i unapređenjem postojećih cilj razvojnog tima Cresta je da ribolovcima predstavi kompletnu liniju prepoznatljivih i funkcionalnih proizvoda.
 •  
 • DAM ribolovacki priborD.A.M. – Tradicija, inovacije i kvalitet ribolovačke opreme od 1875. godine. DAM je jedna od najvećih proizvođača opreme za ribolov u Evropi. Štapovi, mašinice, varalice – sve što vam je potrebno da opremite svoju ribolovačku radnju naćićete kod nas. 
 •  
 • MAROS MIX – Već 30 godina MarosMIX hrane su zastupljene na Mađarskom tržištu, a danas su jedne od najpopularnijih. Za to su zaslužna dva ribolovca sa velikim vizijom Ambrus Tibor i Barna Szilárd. Veliki trud i zalaganje su se isplatili a dokaz za to je ponuda od preko 250 veoma kvalitetnih mamaca za ribolov. Ova dva majstora za sportski ribolov su u Italiji 1991. godine postali svetski prvaci u lovu ribe na plovak i time su potvrdili kvalitet svojih mamaca i učinili ih dostupnim svima.
 • CARP SYSTEM– Domaći brend koji se bavi proizvodnjom veoma kvalitetnog olova, sistema i prateće opreme za moderan šaranski ribolov. Moto brenda je “potpuni kvalitet kao i zaštita prirode i očuvanje ribljeg fonda”. Brend koji je dobro poznat kako domaćim tako i stranim ribolovcima šarana. Izuzetan kvalitet i širok asortiman šaranskog olova i šaranskih sistema vrhunskog kvaliteta.
 • AS OBRENOVAC – Domaća firma koja se bavi izradom kvalitenih hranilica za fider ribolov. AS Obrenovac je prilično mlada firma ali ribolovci su veoma brzo prepoznali kvalitet i širok asortiman koji pokriva svaku situaciju na vodi.
  Kompletan asortiman se distribuira preko naše veleprodaje Fishing World d.o.o.

Leave a Reply