O nama | FISHING World DOO

O nama

fw_logo-maliPreduzeće “Fishing World” d.o.o. je osnovano 2006. godine i danas je jedno od vodećih na srpskom tržištu na polju pribora i opreme za ribolov. Osnivač, vlasnik i generalni direktor preduzeća je Siniša Pantović.

2006 godine postali smo generalni uvoznik i distributer za teritoriju Srbije ribolovačkog pribora marke: SPRO, GAMAKATSU i STRATEGY. U godinama koje su sledile napravili smo veliku mrežu kupaca širom zemlje i potrudili se da naš pribor uđe u svaki grad, svaku ozbiljniju maloprodaju ribolovačkog pribora, kod svakog ribolovca… Naši klijenti su u nama vrlo brzo prepoznali ozbiljnog partnera za saradnju. Kako smo širili tržište, tako smo širili i asortiman proizvoda u našem veleprodajnom programu. Od 2020. godine postali smo ekskluzivni zastupnici D.A.M.-a (Effzett, Mad i Mad Cat) programa za Srbiju.

Danas smo zastupnici za Srbiju brendova:  SPRO, GAMAKATSU, STRATEGY, CRESTA, D.A.M, a preko nas se vrši distribucija brendova MAROS MIX, Carp SYSTEM i hranilica proizvođača AS Obrenovac. U stanju smo da širinom asortimana zadovoljimo i najzahtevnije prodavnice ribolovačkog pribora i opreme, kompletno ih snadbemo svim neophodnim artiklima kako bi ispunile prohteve i najprefinjenijih ribolovca.

Danas “Fishing World” d.o.o. širi ponudu, magacinski prostor i potencijal na domaćem tržištu.

Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima, ključ su našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika i veleprodaje ribolovačkog pribora i opreme.